Veeti

Moikka ! Mikä on pakkasraja ulkotreeneille? Jos huomenna on -18, onko silti treenit ulkona ?

Matti

Keskiviikon ottelun kokoonpanot tapahtuman kohdalla. Line in for Wednesday match in Nimenhuuto.

Matti

Ensi sunnuntain pelin kokoonpanot tapahtuman kohdalla. Peli videoidaan, kuten jatkossa useimmat pelit.

Videomateriaalia käytetään pelitapamme ja taktisen osaamisen valmentamiseen. Kausisuunnitelman mukaisesti olemme harjoitelleet pelin avaamista, puolustamista sekä prässiä.

Ensi tiistaina on EBK-Honka areenalla on taktinen palaveri, jossa käymme läpi kolmen talvisarjan ottelun video-clipit, joissa avaaminen ja puolustaminen sekä prässi aiheina. Seuraavan jakson aiheista pelin rakentelu. Ensiarvoisen tärkeää osallistua.

Next Sunday's match line up maintained in Nimenhuuto. Next week Tuesday we'll have a video meeting on tactics at EBK-Honka arena. Please make your best effort to attend as it is highly important to understand the team's playing system and generic tactics topics based on our seasonal plan.

Matti

Laitatteko joko in tai out sunnuntain matsiin, niin teen kokoonpanot.

Lukas

Huaskaa joulua ja onnellista uutta vuotta
T Glöersenit