Matti

Huomiset erikoistreenit on peruttu. Osallistujamäärä olisi jäänyt syysloman takia vähäiseksi.
-Matti-

Antti

Hei,
Olette lämpimästi tervetulleita FC Hongan päättäjäisiin, joita vietetään 27.10. Esport Honka -VPS -ottelun yhteydessä.
Aloitamme yhteisen päivän vieton klo 12:30 Tapiolan Urheilupuiston stadionilla, missä jaamme mm. tsemppari- ja seurapalkinnot pelaajille ja valmentajille. Yleisö ohjataan aurinkokatsomoon.
Klo 13:20 mennessä siirrymme stadionilta Honka-talon kioskille, missä on tarjolla mehua ja pullaa.
Esport Honka - VPS -peli alkaa klo 15:00. Vanhemmat pääsevät peliin puoleen hintaan ja junioripelaajat veloituksetta. Tästä linkistä aukeaa sivu, jonka kautta voi ostaa otteluliput puoleen hintaan: https://www.tiketti.fi/tarjous/fchonkavanhemmat.
Kannustetaan yhdessä Esport Honka voittoon liigakauden viimeisessä ottelussa!
Pelin tauolla palkitsemme kauden maajoukkuepelaajat eri ikäluokista.
Tervetuloa!
Ystävällisin terveisin
FC Honka ry

Minna

Hei

Uusi rahonne Timo Sarkki aloittaa pestinsä 1.11.18. Minä hoidan vielä tämän tilikauden loppuun saakka. Joudumme laskuttamaan omavastuuosuuden Viron turnauksesta, summa selvinnee kun saamme tietoomme kaikki avoinna olevat laskut (esim kenttävuokra elo-lokakuulta on vielä tulossa). Minä tai jojo Antti infoaa teitä heti kun summa on selvillä.

On myös syytä tiedottaa teitä jo seuraavasta asiasta jonka toimihenkilöt saivat tietoonsa nyt maanantaina. Alla suora lainaus toimistolta tulleesta viestä:
*******
Toimintamaksukäytäntö ulotetaan johtokunnan päätöksellä koskemaan kaikkia lapsi- ja nuorisourheiluvaiheen joukkueita aina U20-ikäluokkaan asti. Toimintamaksun suuruus tulee olemaan joukkuekohtainen ja se sisältää joukkueen urheilutoiminnan sekä seuran tukipalvelut. Toimintamaksulla katetaan joukkueiden resurssit (olosuhteet ja valmennus), Palloliiton sarjat, vakuutukset, lisenssit jne. Toimintamaksu ei sisällä mm. SHA-toimintaa, varusteita, muita pelitapahtumia kuin liiton sarjat eikä ulkomaan turnauksia. Nämä katetaan jatkossakin joukkueen laskutuksella.
********
Kuukausimaksu tulee todennaköisesti nousemaan suhteessa paljon. Tällä hetkellä esim Musta 04 linja maksaa 140,- / kk ja U12-U13 Musta linja maksaa 120,-/kk. Nuoremmilla ikäluokkamallissa (U9 ja nuoremmat) on muistaakseni maksu ollut 60,-/kk.

Ei kuitenkaan kannata hätäillä, vaan odottaa rauhassa lisätietoja. Toimiston on vahvistettava maksut kauden alussa eli 1.11.18. Tämä kausi on ollut ensimmäinen kokeilukausi toimintamaksun piirissä osalla linjoista ja paljon varmaan riippuu siitä kuinka maksujen arviointi on onnistunut tällä kaudella.

Terveisin
Raho

Janne

KE 24.10 ei harkkoja, meillä on EA talvisarjan ensimmäinen peli.

Lukas

HUOMASIN JUURI ETTÄ TREENIT PERUTTU TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA!

SAKU TURNAUS BRIEFING MAANANTAINA 22.10 HARKKOJEN YHTEYDESSÄ.
KAIKKI MUKAAN MAANANTAIN TREENEIHIN

TERVEISN JAAKKO G